TÁRSASHÁZ KEZELÉSRŐL

"Jókai" Lakásszövetkezet   7622 Pécs, Nagy Lajos király u. 8/B. I/4.

Társasházkezelés:
A társasházkezelői tevékenység olyan feladat, amely a jó kapcsolatteremtő képességen alapulva, a munkafolyamat minden részletére kiterjed, és a társasház fenntartásával, a társasházak működésével összefüggő követelmények ismeretét feltételezi. Lakásszövetkezetünk komoly tapasztalatokkal rendelkezik a társasház kezelés területén mivel 1986 óta vállalkozunk ilyen feladatokra.
Társasházi közös képviseleti tevékenységünk során teljes körű pénzügyi, jogi, műszaki hátteret biztosítunk a kezelésünkben lévő Társasházak részére azaz a kezeléssel járó minden gazdasági, pénzügyi és müszaki feladatot elvégzünk!
Pénzügyi feladatok:
(könyvelés, pénztár)
A társasház anyagi biztonságát a zártrendszerű pénzkezelés biztosítja.
Minden kezelésünkben lévő társasház külön gazdasági egységként kezeljük, így ennek értelmében nyilvántartását, könyvelését, pénztári és számlázási feladatait egymástól függetlenül, az érvényes előírásoknak megfelelően látjuk el. Tevékenységünket a 2003. évi CXXXIII. sz. Társasházi törvény alapján végezzük, a törvény irányelveinek teljes mértékben megfelelően kialakított számítógépes rendszerek segítségével.


Müszaki ügyintézés:
A feladatot társasházkezelői szakképesítéssel rendelkező munkatársak végzik. A 38/1997. (VI. 27.) BM rendelet hatálybelépésével önálló szakmává vált a „társasházkezelő”. Ezt a feladatot kizárólag a szakképesítéssel rendelkező láthatja el.


Pályázatok:
A társasházak felújítási munkáira pályázati anyagot készítünk, és nyújtunk be. Munkák eredményességét az elmúlt években elnyert sikeres pályázatok száma bizonyítja.Ha felkeltettük érdeklődését kérjük keressen fel minket személyesen is. Célszerü előzetesen időpont egyeztetés érdekében telefonálni a 72 / 516-672 (elnök) vagy az 72 / 511-877 (müszakiak) számra.

Várjuk jelentkezését a Jókai Lakásszövetkezetnél.